Viime kesän EM-kisoihin pitkän ja ansiokkaan maajoukkueuransa päättäneen Eidur Gudjohnsenin velipuoli on askeleen lähempänä valioliigaunelmaa itsekin. Swansea on tiedottanut tehneensä sopimuksen 16-vuotiaan Arnor Gudjohnsenin kanssa.

BBC:n mukaan Arnor Gudjohnsen oli näytillä Swanseassa aiemmin tänä vuonna, ja seura piti näkemästään. Hän palasi vielä kevään ajaksi Islantiin kotiseuraansa Breidablikiin, mutta siirtyy virallisesti Swanseaan heinäkuussa. Gudjohnsenin Englannin uran alkumetreillä voinee apua tarjota maanmies Gylfi Sigurdsson, joka on ollut tällä kaudella Swansean ehdottomasti johtavia pelaajia.

Maineikkaampi Gudjohnsen Eidur pelasi pitkän uransa aikana muun muassa Chelseassa ja Barcelonassa. Chelseasta hihaan tarttui kaksi valioliigamestaruutta ja Barcelonasta La Ligan mestaruus sekä Mestarien liigan voitto. Eidur Gudjohnsen on myös Islannin maajoukkueen kaikkien aikojen paras maalintekijä.

Nyt 38-vuotias Eidur Gudjohsen debytoi Islannin maajoukkueessa 17-vuotiaana. Tuolloin hän tuli vaihdosta sisään korvaten kentältä poistuneen isänsä, joka kantaa niin ikään nimeä Arnor Gudjohnsen.