Manchester United jatkaa Eurooppa-liigassa puolivälieriin. Jatkopaikkaan Rostovia vastaan irtosi 1-0-voiton myötä niukin 2-1-yhteismaalein.

United hallitsi suuren osan ottelusta, mutta joukkueen viimeistely kärsi tehottomuudesta. Juan Matan voittomaali viimeisellä kaksikymppisellä kuitenkin riitti tällä kertaa.

United oli heti alkuminuuteilla lähellä avata maalihanansa erikoistilanteesta. Marcos Rojo puski kulmapotkusta uhkaavasti kohti Rostovin maalia ja Nikita Medvedev joutui torjumaan yrityksen hanskallaan sivuun. Pallo jatkoi vielä matkaansa Zlatan Ibrahimovicille, mutta ruotsalainen ampui sen sivuverkkoon.

Zlatanilla oli 15. minuutilla toinen paikka, kun Medvedev seikkaili pahasti maalillaan. Ruotsalainen ajoi maalivahdin pitkälle sivuun ulos maaliltaan, muttei osunut tyhjiin laukauksen kimmottua taivaan tuuliin.

Unitedin vyöryminen ei yhtään hiipunut avausjakson edetessä. 29. minuutilla Juan Mata vapautti syötöllään Henrikh Mkhitaryanin läpi, eikä johtomaali ollut kaukana. Armenialaisen sijoitus kuitenkin meni aavistuksen verran vasemmalta ohi maalin ja maaliton tilanne säilyi.

Vain reilu viisi minuuttia myöhemmin Zlatan oli vieläkin lähempänä laukoessaan lähietäisyydeltä kovan pommin tolppaan. Maaleja ei avausjaksolla siis nähty ja tauolle mentiin tasalukemissa.

Toinen puolisko alkoi Unitedin osalta takaiskulla, kun Paul Pogban peli päättyi takareisivaivoihin. Näin vaihdosta sisään otettiin Marouane Fellaini.

53. minuutilla taas Rostov sai ensimmmäisen maalipaikkansa ja osuma oli heti lähellä. Sardar Azmounin kaukolaukaus olisi mennyt maaliin, ellei Sergio Romero olisi pysäyttänyt sitä komealla venytyksellä.

Vajaa kymmenen minuuttia myöhemmin myös Daley Blind sai tällin, joka pakotti José Mourinhon vaihtoon. Tilalle tuli Phil Jones.

Viimeisen kaksikymppisen alkuun United sai viimein avausmaalinsa. Zlatan ohjasi kantapäälleen Mkhitaryanin syötön vasemmalle etutolpalle, josta Mata tökkäsi sen maaliverkkoon.

Rostov sai vielä lisäajan lopussa tilaisuuden viedä peli vapaapotkusta jatkoajalle. Romero kuitenkin venyi Noboan laukauksen eteen ja United eteni jatkoon yhteismaalein 2-1.

Manchester United-Rostov 1-0 (0-0)

1-0 Juan Mata (70.)