Manchester United vahvisti keskikenttäpelaajan siirron – ”Olen surullinen ja kiitollinen”

© Kuva: Getty Images

Bastian Schweinsteiger siirtyy Manchester Unitedista MLS:n Chicago Fireen. United vahvisti tiedon verkkosivuillaan.

Siirron toteutuminen vaatii vielä lääkärintarkastuksen läpäisyn ja hyväksytyn viisumihakemuksen. Unitedin tiedotteen mukaan Chicago haluaa viedä siirron maaliin ”nopeasti”, joten Schweinsteiger lähtenee saman tien Pohjois-Amerikkaan.

– Olen surullinen, kun joudun jättämään niin monta ystävää Manchester Unitediin. Mutta olen kiitollinen seuralle siitä, että se antoi minulle mahdollisuuden ottaa Chicago Firen tarjoama haaste vastaan, 32-vuotias saksalainen kommentoi tiedotteessa.

José Mourinhon tultua manageriksi Schweinsteiger ensin käytännössä eristettiin kaikesta ykkösjoukkueen toiminnasta. Sittemmin keskikenttäpelaaja otettiin mukaan, mutta peliaikaa on tullut koko kauden aikana vain 134 minuuttia. Sikäli Schweinsteigerin lausunto Mourinhosta kuulostaa hieman ironiselta.

– Olen nauttinut managerin alaisuudessa työskentelemisestä. Olen nauttinut pelaajista ja henkilökunnasta. Toivon heille kaikille kaikka hyvää. Erityisesti minun on kiitettävä Unitedin faneja. Heidän tukensa on ollut minulle hyvin erityistä.