Maalittomaan tasapeliin päättyneen Walesin ja Irlannin välisen MM-karsintaottelun ylivoimaisesti puhutuin tapahtuma oli Walesin laitapuolustajan Neil Taylorin taklaus Seamus Colemanin jaloille. Evertonin irlantilaispuolustajan jalka murtui todella ikävännäköisesti ja edessä on väistämättä pitkä sairausloma (kuva ja video loukkaantumisesta ei herkimmille).

Aston Villassa ammattiaan harjoittava Neil Taylor liukui toisen puoliajan puolivälissä Colemanin jaloille osuen ilkeästi irlantilaisen oikeaan jalkaan. Taylorille ojennettiin tilanteesta suora ulosajo.

Walesin päävalmentaja Chris Coleman oli pahoillaan sukunimikaimansa loukkaantumisesta, mutta korosti, ettei Taylor ole millään muotoa likainen pelaaja.

– Kaikkein tärkein asia tässä ja nyt on Seamus Coleman. Kuulimme, ettei hänen tilanteensa ole hyvä, ja olemme siitä pahoillamme, manageri sanoi Sky Sportsin haastattelussa.

– Neil Taylor ei ole likainen pelaaja, mutta Seamusilla oli kova kohtalo. Hän on ajatuksissamme. Neil on pukuhuoneessa allapäin. Hän on kokenut vakavan loukkaantumisen itsekin.

Managerin mainitsema loukkaantuminen tapahtui syksyllä 2012, kun Taylor joutui yli puoleksi vuodeksi sivuun kentiltä nilkan murtuman takia.

Viime vuoden EM-kisojen välieräjoukkue Wales on ajautunut MM-karsinnoissa tukalaan tilanteeseen. Se on karsintalohkossa neljä pistettä Irlantia ja Serbiaa jäljessä, kun lohkon peleistä on pelattu puolet. Kesäkuussa pelattavasta tärkeästä vierasottelusta Serbiaa vastaan on lisäksi Taylorin ohella sivussa myös Gareth Bale, jonka varoitustili täyttyi Irlanti-ottelussa.