Walesin päävalmentajan Chris Colemanin mukaan Neil Taylor oli järkyttynyt Irlannin maajoukkuemies Seamus Colemanin loukkaantumisen jälkeen. Evertonin laitapuolustajan kaksi sääriluuta murtui Taylorin taklattua häntä ulosajon arvoisesti joukkueiden välisessä MM-karsintaottelussa.

Taylorilla itsellään meni vuonna 2012 liki koko kausi pilalle nilkkamurtuman vuoksi. Swansea-puolustaja näin tietää Colemanin tuntemukset.

– Hän oli lamaantunut. Hän ei sanonut sanaakaan. Olin ensimmäisenä pukukopissa ja hän istui lattialla kädet päänsä päällä. Mutta sillä ei ole väliä, miten pahalta hänestä tuntuu. Seamusista tuntuu pahemmalta. Meidän täytyy vain rukoilla ja toivoa, ettei kyse ole mistään vakavasta, Chris Coleman kertoi The Telegraphille.

Perjantain ottelu päättyi maalittomaan tasatulokseen. Colemanin odotetaan olevan kuusi kuukautta sivussa.