Evertonin valmennusjohto ei The Timesin mukaan ole järin tyytyväinen James McCarthyyn. Keskikenttäpelaaja loukkaantui taas Irlannin maajoukkueen matkassa, ja hän on näillä näkymin useita viikkoja sivussa.

Tällä kertaa McCarthy ei edes pelannut. Hän tunsi takareidessään kireyttä viime perjantain Wales-ottelun alkulämmöissä. Sama vaiva on haitannut parin viime kauden ajan.

Evertonin valmennusjohto on ottanut aiemmin tällä kaudella sanallisesti melko rajustikin yhteen Irlannin valmennusjohdon kanssa. Evertonin kanta on ollut se, että toipumisvaiheessa ollutta McCarthya on peluutettu holtittomasti maajoukkueessa. Mutta nyt tilanne on eri.

McCarthy ei ollut pelannut Evertonin kahdessa viimeisimmässä ottelussa. Lääkintäryhmä antoi hänelle vahvoja kehotuksia jäädä pois maajoukkuereissulta, mutta McCarthy piti päänsä. Evertonissa nähdäänkin, että tällä kertaa vika on McCarthyn, ei Irlannin valmennusjohdon.

26-vuotias McCarthy on pelannut tällä kaudella kaikki kilpailut mukaan lukien vain 678 minuuttia Evertonin paidassa. Ongelma on liverpoolilaisseuralle merkittävä, sillä keskikentän keskustan pelaajista myös Morgan Schneiderlin ja Muhamed Besic ovat sairastuvalla.