Everton yrittää hankkia Villarealin puolustajan Mateo Musacchion seuraan ensi kesänä. Italialaisen Calciomercaton mukaan Seura on ollut jo yhteydessä argentiinalaiseen. Everton on koittanut ostaa Musacchiota joukkueeseen jo aiemminkin, mutta ei huonolla menestyksellä.

26-vuotiaan puolustajan perässä on tietojen mukaan myös AC Milan, jonka kerrotaan olevan tällä hetkellä miehen ykkösvaihtoehto. Evertonissa pelaava Ramiro Funes Mori on saanut tehtäväkseen houkutella maajoukkuekaverinsa muuttamaan mielensä ja tulevan Valioliigaan.

On siis mahdollista, että Evertonissa nähtäisiin ensi kaudella argentiinalainen topparikaksikko.

Musacchio on pelannut Espanjan pääsarjassa erinomaista kautta. Hänen sopimus päättyy kesällä 2018, joten muilla joukkueilla on ensi kesän siirtoikkunan aikana hyvä sauma hankkia hänet.