Chelsean päävalmentaja Antonio Conte on tehnyt erinomaista työtä ensimmäisellä Valioliiga-kaudellaan. Valmennusryhmään on tulossa tästä huolimatta muutoksia ensi kesänä.

The Timesin mukaan Conte haluaa korvata apuvalmentaja Steve Hollandin italialaisella valmentajalla. Holland jättää Stamford Bridgen kauden päätteeksi siirtyessään Englannin maajoukkueeseen Gareth Southgaten apuvalmentajaksi.

Kyseessä ei ole kuka tahansa italialainen, vaan legendaarinen keskikenttäpelaaja Andrea Pirlo. Näin uskoo ainakin Ray Wilkins, joka on vaikuttanut Chelseassa niin pelaajana, apuvalmentajana kuin väliaikaisena päävalmentajana.

– Hän on henkilö, jonka Conte haluaisi. Hän valmensi Pirloa Juventuksessa 34-vuotiaaksi saakka, Wilkins kertoi talkSPORT:lle.

– Hän on se, jonka hän haluaa paikkaamaan Steve Hollandin.

Chelseassa on tyypillisesti luotettu brittivaihtoehtoihin apuvalmentajan roolissa. Seura suostui useisiin Conten vaatimuksiin viime kesänä, kun italialaisvalmentaja toi haluamiaan valmentajia lontoolaisseuraan.

The Timesin mukaan italialaisen valmentajan saapuminen Stamford Bridgelle apuvalmentajaksi on vielä monen mutkan takana.

Pirlo on pelannut New York City FC:ssä vuodesta 2015 lähtien.