Leicester Cityn hyökkääjä Ahmed Musaa epäiltiin vaimonsa pahoinpitelystä. Heidän kotiin soitettiin tiistaina poliisit vain tunteja joukkueen voitokkaan Sunderland-ottelun jälkeen. 24-vuotias nigerialainen ei ollut joukkueen ottelukokoonpanossa kyseisessä ottelussa.

Keskiviikon puolella poliisit hakivat Musan poliisiasemalle syytettynä vaimonsa Jamalian pahoinpitelystä. Tutkimusten jälkeen hänet päästettiin vapaaksi ilman takuita.

Leicester City kommentoi olleensa tietoinen tutkinnasta, mutta he vahvistivat, että tapaus ei aiheuta jatkotoimia seurassa, koska tapaus on jo suljettu.

– Olemme tietoisia, että Ahmed Musa on ollut tänään tekemisissä poliisien kanssa, mutta tiedustelu on jo päättynyt, joten mitään jatkotoimenpiteitä ei tule, Leicester Citystä kommentoitiin.

Musa on joukkueen seurahistorian kallein hankinta, mutta pelaaja ei ole saanut juurikaan vastuuta Craig Shakespearen aloitettua joukkueen valmentajana. Hän on pelannut kaikki kilpailut mukaan lukien 30 ottelua, joissa onnistunut neljästi maalinteossa.