Jesse Lingard on allekirjoittamassa Manchester Unitedin kanssa nelivuotisen jatkosopimuksen. Asiasta uutisoi Sky Sports.

United-kasvatin nykyinen sopimus on päättymässä hieman yli vuoden päästä. Uusittu sopimus tiettävästi kolminkertaistaisi Lingardin viikkopalkan. Brittilähteen tietojen mukaan Lingard kuittaa uuden sopimuksen myötä 100 000 puntaa viikossa.

24-vuotias englantilainen liittyi Unitedin akatemiaan ollessaan 7-vuotias. Lingard sai ensimmäisen ammattilaissopimuksensa vuonna 2011.

Englantilaispelaaja murtautui Red Devilsin edustusmiehistöön viime kaudella Louis van Gaalin alaisuudessa. Tätä ennen hän pelasi lainasopimuksilla Leicesterissä, Birminghamissa, Brightonissa ja Derbyssä.

Lingard on pelannut kuluvalla kaudella 29 ottelua kaikki kilpailut huomioiden. Maaleja on syntynyt viisi ja maalisyöttöjä kolme kappaletta.