Borja Bastón saapui viime kesänä Swanseaan Atlético Madridista. Miehestä maksettiin peräti 18 miljoonan euron siirtokorvaus, mikä on suurin Swansean seurahistoriassa.

Viime kaudella SD Eibarissa lainalla ollut hyökkääjä teki Espanjan La Ligassa 18 maalia, mutta tällä kaudella hän on tehnyt 15 valioliigaottelussa vain yhden maalin. 24-vuotias espanjalainen jäi eilisessä ottelussa Tottenhamia vastaan ulos kokoonpanosta ja tämä herätti kysymyksiä miehen tulevaisuutta koskien.

– Ehdottomasti meillä oli isommat odotukset Borja Bastonista, sanoi Jason Levien.

Levien ja Steve Kaplan ostivat suurimman osan Swanseasta viime kesänä.

– Hän on edelleen nuori pelaaja ja hän on osoittanut Espanjassa, että hänellä on kyky laittaa palloja verkkoon. Hän ei ole saanut vielä valtavasti mahdollisuuksia pelata, mutta kun hän on pelannut, niin emme ole saaneet häneltä toivomaamme, Levin jatkoi.

Mies on ollut 15 valioliigaottelustaan vain neljässä avauskokoonpanossa. Paljon on puhuttu, että hänet myytäisiin jo kauden päättyessä.

– Päätämme kauden jälkeen, lähteekö hän vai jääkö. Meidän tulee miettiä, mikä on tehokkain tapa käyttää resurssejamme, jotta voisimme saada kentälle pelaajat, joiden avulla voimme voittaa.