Tottenhamin valmentaja Mauricio Pochettino sanoi, että Harry Kane on mukana joukkueensa kokoonpanossa, kun he kohtaavat Watfordin lauantaina. Hyökkääjä loukkaantui FA Cupin ottelussa Millwallia vastaan maaliskuun alussa.

Pochettino kertoi ottelua edeltävän päivän lehdistötilaisuudessa. että 23-vuotias englantilainen on palannut harjoittelemaan joukkueen kanssa, mutta hän tekee päätöksen hänen pelikunnostaan myöhemmin.

– Tänään hän oli joukkueen mukana ja näemme huomenna, onko hän valmis avauskokoonpanoon vai aloittaako hän penkiltä. Hänen täysi kuntoutuminen on erittäin hyvä uutinen varsinkin hänelle itselle ja sen jälkeen myös meille.

Danny Rose jatkaa puolestaan polvensa kuntouttamista ja on aikataulussa palaamaan loppukuusta joukkueen mukaan. Hänen lisäksi Erik Lamela on poissa koko loppukauden, kuten on jo aiemmin ilmoitettu.

Muista loukkaantuneista Spurs-pelaajista ei tullut täysin varmaa tietoa. Hugo Llorisin ja Victor Wanyaman tilanteet aiotaan arvioida juuri ennen peliä. Varsinkin maalivahdin tilanne kiinostaa, koska Llorisin tilalle Swanseaa vastaan tullut Michael Vorm loukkaantui paikatessaan ranskalaismaalivahtia.

Jos Lloris ei tervehdy lauantain otteluun, niin joukkueelta puuttuu sekä ykkös- että kakkosmaalivathi. Pochettino totesi, että hän on tilanteen vaatiessa valmis peluuttamaan joukkueen kolmosmaalivahti Pau Lópezia.

– Meillä on Pau López, joka on valmis kilpailemaan. Näemme huomenna, mikä Hugon tilanne on. Arvioimme voiko hän pelata vai ei. Pau on kolmas maalivahtimme ja hän on valmis, jos Hugo ei ole.

22-vuotias espanjalaismaalivahti on Tottenhamissa lainalla Espanyolista. Hän ei ole pelannut urallaan vielä kertaakaan Valioliigassa.

– Hän harjoittelee meidän mukana, mutta on pelannut alle 23-vuotiaiden joukkueessa. Viime viikolla hän pelasi kahdesti Espanjan alle 21-vuotiaiden maajoukkueessa. Pau on erittäin nuori, mutta hän on täällä, koska uskomme häneen.