Bradley Lowery on viisivuotias pikkupoika, jonka taistelu harvinaislaatuista ja vaikeaa syöpää vastaan on saanut paljon mediahuomiota. Tämän jalkapallokauden aikana pojasta on tullut tunnetuin Sunderlandin kannattaja.

Bradley on saattanut Sunderlandin pelaajia kauden aikana kentälle ja hänelle on järjestetty useita hienoja kampanjoita. Näiden lisäksi Sunderland-kannattajan ja Englannin maajoukkueeseen palanneen hyökkääjän Jermain Defoen väliset tapahtumat ovat lämmittäneet monien sydämiä. Lowery saattoi Defoen kentälle Englannin maaottelussa ja tätä ennen Sunderlandin hyökkääjä kävi tapaamassa häntä sairaalassa. Sairaalassa käynti päättyi lopulta siihen, että Lowery nukahti Defoen kainaloon.

Nyt Loweryn tilanteessa on tapahtunut käänne huonompaan. Bradleyn perhe julkaisi hänen virallisella Facebook-sivulla, että viimeisiä oljenkorsia ollut hoitomahdollisuus ei ole toiminut.

– Tuloksista käy ilmi, että Bradleyn saama hoito ei toimi. Tämä tarkoittaa sitä, että emme saa syöpää parannettua. Tämä oli viimeinen vaihtoehtomme.

– Emme tiedä kauan menee, että syöpä vie voiton, mutta tiedämme, että jatkamme muistojen tekemistä ja nauttimista supersanakarimme kanssa jokainen sekunti.