Stoke-maalivahti Jack Butland teki maanantai-iltana paluun pelikentille kilpailullisessa ottelussa yli vuoden tauon jälkeen. Butland pelasi Stoken reserveissä nollapelin, kun joukkue kaatoi Brightonin reservit 2-0-lukemin.

24-vuotias maalivahti loukkasi nilkkansa yli vuosi sitten maaliskuussa Englannin ja Saksan välisessä maaottelussa. Vaikea nilkkavamma vaati kaikkiaan kolme leikkausta. Pitkä poissaolo koetteli Englannin maajoukkuevahtia.

– Kyllä, ylivoimaisesti (vaikein vuosi urallani), Butland kertoi Sky Sportsille.

Lee Grant on kantanut torjuntavastuuta Stokessa kuluvalla kaudella. Butland on valmis palaamaan Stoken tolppien väliin Valioliigassa.

– Olen helpottunut, todella tyytyväinen ja onnellinen tullessani takaisin. Se on paikka, jossa haluan olla. Paikka, jossa olen onnellisin, Butland kuvaili paluutaan.