Manchester United käytti viime kesän siirtoikkunassa melkein 200 miljoonaa euroa. Seuraan saapui Paul Pogba, Henrikh Mkhitaryan, Eric Bailly ja Zlatan Ibrahimovic. Samanlainen rahankäyttö on The Sunin mukaan jatkumassa myös ensi kesänä.

Joukkueen tavoitehankinnoista jopa kolme pelaajaa pelaavat nyt samassa joukkueessa. AS Monacossa. Ranskalaisseura on tiukasti mukana Ranskan pääsarjan mestaruustaistossa ja selvittänyt tiensä Mestarien liigan kahdeksan parhaan joukossa.

Nuoren joukkueen hyvät otteet ovat herättäneet jo nyt paljon kiinnostusta muissa seuroissa. Manchester United on yksi näistä seuroista ja joukkue onkin tavoittelemassa peräti kolmea heidän pelaajaan.

Keskikenttäpelaaja Tiemoue Bakayoko, Vasen laitapuolustaja Benjamin Mendy ja oikea laitapuolustaja Djibril Sidibé ovat José Mourinhon haluamat pelaajat. Man United on lähteen mukaan tekemässä kolmikosta noin 85 miljoonan euron yhteistarjousta.

22-vuotias Bakayokolle on kaavailtu roolia viime kesän maailmanennätyshankinta Pogban rinnalle keskikentälle. Siirron toteutuessa joukkue saisi keskikentän keskustaansa ranskalaisen rungon pitkäksi aikaa.

Sidibéä on puolustaan suunniteltu kilpailemaan Antonio Valencian kanssa oikean laitapuolustajan paikasta ja Mendy tulisi Luke Shawin korvaajaksi, jota on huhuttu vahvasti pois Man Unitedista.