Sitä piti ihan hieraista silmiä. Mutta kyllä se totta oli. Juan Sebastián Verón tosiaan pelasi eilen, kun Estudiantes kohtasi Copa Libertadoresissa ecuadorilaisen Barcelonan.

Nuoremmat lukijat eivät välttämättä muista, mutta Verón oli aikoinaan kovan luokan pelimies. Valioliigassa hän edusti Chelseaa ja Manchester Unitedia, jonka paidassa irtosi sarjamestaruuskin. Miksi pelaaminen Estudiantesissa sitten on uutinen? Paristakin syystä.

Aloitetaan vaikkapa siitä, että Verón on 42-vuotias. Jatketaan siitä, että hän ehti olla eläkkeellä viimeiset 2,5 vuotta. Nyt mies palasi – ilmeisesti lähinnä Copa Libertadoresia varten. Joulukuussa tehty sopimus on 1,5-vuotinen. Eikä se paluu itse asiassa ihan huonosti mennyt.

Estudiantes kyllä hävisi pelin 0-2, mutta Verón teki osuutensa. 59 peliminuutin aikana 47 kosketusta ja 32 syöttöä. Ei ehkä ihan samanlaista dominointia keskikentällä kuin kymmenen vuotta sitten, mutta jotain sinne päin.

OptaJavier

@OptaJavier
47-32 - Juan Sebastián Verón had the most touches (47) and attempted the most passes (32) in the FH of Estudiantes-Barcelona. Endless.