Tony Adams siirtyi yllättäen Espanjan La Ligassa pelaavan Granadan valmentajaksi aiemmin tällä viikolla. Arsenalin entinen kapteeni oli seuran toiminnassa mukana jo ennen valmennuspestiään, mutta Lucas Alcarazin potkujen seurauksena rooli vaihtui. Tavoitteena Adamsilla on yrittää pelastaa joukkue putoamasta sarjaporrasta alemmaksi.

Ensi töikseen Englannin maajoukkueen entinen puolustaja on hankkinut joukkueeseen testille varsin mielenkiintoisia pelaajia. Granada ilmoitti, että joukkueen mukaan on tänä aamuna liittynyt yli 200 valioliigaottelua pelannut Nigel Reo-Coker ja kaksi Valioliigan mestaruuttakin voittanut Kieran Richardson.

Granada CF 🇺🇸🇬🇧🇮🇪

@GranadaCF_en
This morning, Kieran Richardson & Nigel Reo-Coker joined the first team squad for training, during a trial period with the club.

🔴⚪️⚽️

Kyseiset pelaajat ovat molemmat tällä hetkellä sopimuksettomia, joten heidän hankkiminen pelaavaan kokoonpanoon olisi mahdollista, vaikka siirtoikkuna ei olekaan auki.

32-vuotias Reo-Coker on pelannut viimeksi kilpailullisessa ottelussa vuonna 2015. Hän on ollut ilman seuraa jo tammikuusta 2016 alkaen.

Englannin maajoukkueessakin pelanneen Richardsonin tilanne on sentään parempi. Hän on pelannut viimeksi joulukuussa 2016 Englannin Mestaruussarjassa. 32-vuotias englantilainen on voittanut Manchester Unitedissa kaksi Valioliigan mestaruutta ja pelannut sarjassa kunnioitettavat 264 peliä.

Richardsonin meriiteistä huolimatta, voi pitää todella outona ratkaisuna yrittää nostaa Granada takaisin putoamisviivan paremmalle puolelle jo toinen jalka eläkkeellä olevien pelaajien avulla. Ikää kummallakaan ei ole vielä liikaa, mutta ura on muistuttanut jo pitkään huippu-uran jälkeistä jäähdyttelyä.