Leicesterin tanskalaisvahti Kasper Schmeichel joutui antautumaan kertaalleen Mestarien liigan puolivälierien ensimmäisessä osaottelussa keskiviikkoiltana Madridissa.

Ranskalainen Antoine Griezmann laukoi rangaistuspotkumaalin, joka takasi Atlético Madridille 1–0-voiton. Rangaistuspotkutuomio oli kiistanalainen, sillä Leicesterin Marc Albrighton näytti kaataneen Griezmannin rangaistusalueen ulkopuolella.

– Se pilasi pelisuunnitelmamme. Sitä on vaikea hyväksyä, kun se on niin selkeä. Meidän olisi pitänyt saada tästä pelistä jotakin, mutta meidän on hyväksyttävä se, Schmeichel totesi BT Sportin haastattelussa.

– Sen olisi pitänyt olla vapaapotku, ja he olisivat voineet tehdä siitä maalin, mutta rangaistuspotkusta on helpompi tehdä maali. Muutama keltainen kortti heilui. Robert Huth (varoitustili täyttyi) on iso menetys, hän on huippuluokan puolustaja, hän jatkoi.

Sen olisi pitänyt olla vapaapotku, ja he olisivat voineet tehdä siitä maalin, mutta rangaistuspotkusta on helpompi tehdä maali.

Keskikenttäpelaaja Andy Kingin mukaan tavoitteena oli se, että Leicester on mukana taistelemassa välieräpaikasta vielä keskiviikon jälkeen.

– Pystymme viemään heidät meidän kotikentällemme ja toivottavasti kääntämään tilanteen eduksemme, kuten edellisellä kierroksella. Tiedämme olevamme vahvoja kotona, ja olen varma siitä, että pystymme aiheuttamaan heille ongelmia.

Valioliigan hallitseva mestari isännöi jälkimmäistä osaottelua tiistaina 18. huhtikuuta. Kamppailu alkaa kello 21.45 Suomen aikaa.

Lähde: BBC