Bournemouthin puolustaja Steve Cook pettyi Tottenhamin kannattajien reaktioon, kun keskikenttäpelaaja Jack Wilshere loukkaantui viime lauantaina.

Kotiyleisö oli pilkannut Pohjois-Lontoon toisesta seurasta Arsenalista lainassa olevaa Wilshereä koko pelin ajan. Tämä jätti kentän toisen puoliajan alussa saatuaan kolhun kaksinkamppailutilanteessa Harry Kanen kanssa, ja osa Tottenhamin kannattajista otti tilanteesta kaiken irti.

Wilsheren, 25, nähtiin poistuvan stadionilta kyynärsauvoja ja jalkatukea käyttäen.

– Arsenalin ja Tottenhamin fanien välillä tai Jackin ja Tottenhamin fanien välillä ei ole juurikaan rakkautta, mutta heidän reaktionsa ei ollut mukava, Cook kommentoi Bournemouth Echon mukaan.

Se on pelin henki, mutta minusta se on ikävää.

– Hän on ammattilainen, ja se on tapahtunut, mitä menneisyydessä on sanottu… kukaan ei kuitenkaan halua nähdä tuollaista reaktiota pelaajan loukkaannuttua. Se on pelin henki, mutta minusta se on ikävää, hän jatkaa.

Wilshere esiintyi jo 22. kerran lainaseuransa avauskokoonpanossa, ja Cook tunsi sympatiaa joukkuekaverinsa puolesta.

– Se oli erittäin ikävää joukkueen kannalta, ja tietysti hänen kannaltaan – etenkin tässä pelissä – että hänen piti tulla pois loukkaantumisen takia. Mikä tahansa lopputulos onkaan, me olemme hänen tukenaan. Ei ole koskaan kivaa, kun joukkuekaveri loukkaantuu, ja tarvitsemme häntä näihin viiteen viimeiseen peliin.