Englantilaismedia Independent uutisoi, että Manchester United tahtoo ensi kesän siirtoikkunan aikana vahvistaa hyökkäystään sekä Atlético Madridin Antoine Griezmannilla että Torinon Andrea Belottilla.

Man Unitedin tulee vielä selvittää useita asioita, että se saisi pelaajat Old Traffordille, mutta tietojen mukaan se on edennyt molempien siirtojen kanssa lähipäivinä.

Kummankin pelaajan sopimuksessa on olemassa ulosostopykälä. Manchesterilaisseuran maksaessa kaksikon ulosostosumman, tulisi kaupoille yhteishintaa huimat 200 miljoonaa euroa.

Taloudellisesti seura pystyisi siirtokorvaukset kuitenkin hoitamaan ja palkkakulut tulisi myös pienenemään, kun suuripalkkaisten pelaajien Zlatan Ibrahimovicin ja Wayne Rooneyn uskotaan jättävän joukkueen kuluvan kauden jälkeen.

Griezmannin kohdalla varmistamatta on yksi tärkeä ehto, sillä Manchester United ei ole varmistanut paikkaa ensi kauden Mestarien liigaan. Se on tällä hetkellä Valioliigassa viidentenä, kun neljä parasta pääsee kilpailuun mukaan. Joukkue voi myös saavuttaa paikan voittamalla Eurooppa-liigan, jossa se on edennyt neljän parhaan joukkoon.

Belotti on tehnyt tämän kauden Serie A:ssa 25 maalia 30 ottelussa. Griezmannilla kasassa on sama määrä, jos kaikki kilpailut lasketaan mukaan. Näiden lukujen perusteella Manchester United tulisi ainakin saamaan runsaasti tulivoimaa, jos jättisiirrot tapahtuvat.