Maaliskuun maaottelutauko toi Evertonille karmaisevia uutisia, kun joukkueen luotettavan laitapuolustajan Seamus Colemanin sääri murtui kahdesta kohtaa (videota ja kuvaa tilanteesta ei suositella kaikkein herkimmille). Irlannin maajoukkue joutuu niin ikään tulemaan loput MM-karsinnat toimeen ilman 28-vuotiasta Colemania.

Colemanin loukkaantumisen aiheutti rajulla taklauksellaan Walesin puolustaja Neil Taylor, joka edustaa Aston Villaa. Taylor oli tilanteesta järkyttynyt ja aidosti pahoillaan, mutta pelikiellolta pahoittelut eivät miestä säästäneet.

Ulosajo toi Taylorille automaattisen yhden ottelun pelikiellon, mutta UEFA lätkäisi sanktioon lisäksi toisenkin ottelun. Näin ollen Taylor saa seurata vierestä Walesin kesäkuisen MM-karsintapelin Serbiaa vastaan sekä syyskuun ottelun Itävaltaa vastaan.

Ottelu Walesin ja Irlannin välillä päättyi maalittomaan tasapeliin. Irlanti on MM-karsintalohkossaan toisena tasapisteissä lohkokärki Serbian kanssa. Lohkon kolmonen Wales on kaksikkoa neljä pistettä perässä.