Ranskalaisseura St. Etienne on menettämässä tulevana kesänä useamman pelaajan Englantiin.

France Football -lehti kertoo, että lähtökuopissa ovat Kévin Théophile-Catherine, Kévin Malcuit ja Florentin Pogba. Jälkimmäinen tunnetaan myös Paul Pogban veljenä.

Lehden tietojen mukaan Théophile-Catherine (toppari) ja Pogba (toppari/vasen laitapakki) herättivät kiinnostusta valioliiga- ja mestaruussarjaseuroissa jo viime kesänä. Potentiaalisten ostajien ryhmään kuuluvat Sunderland ja Blackburn.

Kaikkein isointa kauppaa puuhataan näillä näkymin 25-vuotiaan Malcuitin ympärillä. Hänen sopimuksestaan kilpailevat tiettävästi West Ham ja valioliiganousunsa hiljattain varmistanut Newcastle. Hammers ilmeisesti teki pelaajasta jo talvella kaksi tarjousta (8 ja 10 miljoonaa euroa). Tuolloin St. Etienne piti kiinni oikeasta laitapakistaan, mutta tulevana kesänä siirto on hyvin mahdollinen.