Pitkän linjan Tottenham-fani Michael Voller sai vakavia vammoja lauantaisen FA Cupin välierän jälkeen, kun toinen Spursin kannattaja pahoinpiteli tämän. Poliisi kuvailee välikohtausta ”väkivaltaiseksi ja provosoimattomaksi hyökkäykseksi”.

Voller sai pahoinpitelyssä mustan silmän, kallonmurtuman sekä murtuneen poskiluun. Pahoinpitelijä erehtyi tiettävästi luulemaan Volleria Chelsean kannattajaksi. Voller on jo päässyt sairaalasta, mutta poliisi pitää yhä mahdollisena, että hänen näkökykynsä on saattanut kärsiä pysyviä vaurioita.

Välikohtaus tapahtui lontoolaisen Moore Spice -ravintolan ulkopuolella klo 19.30 paikallista aikaa.

– Kyseessä oli väkivaltainen ja provosoimaton pahoinpitely, josta koitui nuorelle miehelle vakavia vammoja, jotka voivat vaikuttaa hänen loppuelämäänsä, tapauksen tutkimuksia johtava konstaapeli James Robb totesi Goalin mukaan.

– Tällaisella väkivallalla ei ole mitään sijaa jalkapallo-ottelussa. Toivon todella, että he, jotka olivat tekijän seurassa tekevät Michaelin kannalta oikean teon. Michael on kannattanut Tottenhamia pikkupojasta lähtien.

– Vetoan kaikkiin Spurs-faneihin, jotta he kertovat mahdolliset tietonsa pahoinpitelijästä. Minulla ei ole epäilystäkään siitä, etteikö useampikin ihminen tietäisi, kuka syyllinen on, Robb lopettaa.

Ayshea Buksh

@AysheaBuksh
Michael Voller is a lifelong @SpursOfficial fan.He was in #Wembley after saturday's match & punched in an unprovoked attack by a spurs fan.

Chelsea ja Tottenham kohtasivat FA Cupin välierässä lauantaina Wembleyllä ottelussa, jonka Chelsea voitti maalein 4-2.