Liverpoolin puolustaja Dejan Lovren allekirjoitti uuden jatkosopimuksen seuran kanssa. Toppari kirjoitti nimensä paperiin perjantaiaamuna ja sitoutui punapaitoihin vuoteen 2021 asti.

Lovren pelaa tällä hetkellä kolmatta kauttaan joukkueessa. Hän saapui Southamptonista kesällä 2014 ja on sen jälkeen pelannut 105 ottelussa kaikki kilpailut mukaan lukien.

Hän kertoi Liverpoolfc.comille tuntemuksiaan hetki ennen sopimuksen allerkirjoittamista.

– Tämä on erityinen päivä sekä minulle että perheelleni. Olen maailman onnellisin mies maailmassa. On aina ollut unelmani pysyä mahdollisimman pitkään seurassa, jota rakastan ja tämä seura on Liverpool.

Tällä kaudella Lovren on pelannut 28 ottelussa ja onnistunut maalinteossa kahdesti. 27-vuotiaan kroatialaisen ollessa kentällä samaan aikaan viime kesän hankinnan Joel Matipin kanssa, Liverpool on hävinnyt vain yhden 15 ottelustaan.

– Olen onnellinen, että olen osa tätä joukkuetta ja sen tulevaisuuden suunitelmia. Olemme taitava joukkue, jossa on erityisiä pelaajia, uskomaton manageri ja kannattajat ovat tukenamme myös huonoina päivinä. Olen todella innoissani tulevaisuudesta.