Entinen Arsenalin keskikenttäpelaaja Robert Pires uskoo kotimaansa suurlupauksen Kylian Mbappén siirtyvän lontoolaisseuraan ensi kesänä. Vasta 18-vuotias hyökkääjä on tehnyt tällä kaudella AS Monacon paidassa 23 osumaa ja antanut 11 maaliin johtanutta syöttöä.

Aiemmin tällä viikolla Arsenalin manageri Arsène Wenger kertoi seuran olevan kiinnostunut Mbappésta, mutta hän epäili, että seuran rahat eivät riittäisi kilpailuun pelaajasta.

– Uskon, että Arsenal ostaa hänet. Ainoa ongelma on, kuinka paljon hän maksaa. Mbappélla on potentiaalia pelata seurassa ja Wenger on oikea manageri valmentamaan häntä, Pires kertoi Bwinille.

– Monaco ja Arsenal ovat hyvin samanlaisia seuroja, joten vaihtelu ei tule olemaan suuri.

Mbappéa on usein verrattu Arsenalin kaikkien aikojen parhaaseen maalintekijään Thierry Henryyn, jonka ura alkoi Mbappén tavoin Monacosta, jossa myös Wenger on toiminut valmentajana.

– Toivon, että Kylian seuraa Thierry Henryn jalanjälkiä. Hän on pelaajana hyvin samanlainen, sillä hän on Thierryn tavoin nopea, voimakas ja erinomainen viimeistelijä. Hän on myös erittäin nuori, joten odottaisin heidän kahden vertaamistaan toisiinsa vielä jonkin aikaa.