Kun Zlatan Ibrahimovic ilmoitti viime keväänä, ettei hän aio tehdä jatkosopimusta Paris Saint-Germainin kanssa, oli miehellä luonnollisesti ottajia jonoksi asti. Tehokkuutensa vuodesta toiseen useissa eri huippusarjoissa näyttäneitä kärkimiehiä ei ole joka kesä saatavilla ilmaissiirroilla.

Kuten tunnettua on, Zlatan päätyi lopulta Manchester Unitediin, mutta ennen tätä ratkaisua huhuja liikkui myös Zlatanin Italiaan paluusta. Tapetilla oli etenkin Napoli. Zlatan ei ole sulkenut tulevaisuutta Napolissa vieläkään pois, mutta mahdollista siirtoa saattaa kuitenkin jarruttaa polvivamma, joka pitää ruotsalaisen sivussa kentiltä koko loppuvuoden.

TV-sarja Gomorrahin pääosanäyttelijä Salvatore Esposito on paljastanut, että hänelläkin oli oma osansa sopimusneuvotteluissa. Roolihahmo Genny Savastanoa esittävä Esposito kertoo olleensa lähellä onnistua taivuttelemaan Zlatan saapumaan Napoliin.

Espositon paljastus tuli julki, kun hän kommentoi Lyonin Corentin Tolisson tilannetta. Tolisso kieltäytyi tiettävästi siirrosta Napoliin kuultuaan kaupungin rikollisuudesta.

– Se on naurettavaa. Se on luultavasti vain tekosyy oikeiden syiden takana tai sille, ettei hän päässyt Napolin kanssa sopimukseen, Esposito kommentoi.

– En usko, että se on kieltäytymisen oikea syy. Kyse on älystä ja kulttuurista. Gomorrah on Ranskassa erittäin suosittu sarja. Kun kävin PSG:n vieraana viime vuonna, onnistuin melkein taivuttelemaan Zlatanin tulemaan Napoliin. Zlatan on sarjan ja oman hahmoni suuri fani, Esposito kertoo Il Mattinossa.

Gomorrahin tapahtumien keskiössä on Napolin järjestäytynyt rikollisuus.

Lähde: Squawka