Lazar Markovic uskoo, että laituri olisi ansainnut enemmän mahdollisuuksia Liverpoolissa. Serbi siirtyi Anfieldille kesällä 2014 Benficasta, mutta on pelannut tähän mennessä vain 34 ottelua seuran paidassa.

Sopimuksensa aikana Markovic on viettänyt aikaa lainalla Fenerbahcessa, Sporting Lissabonissa ja nyt Hullissa. Tigersissa säännöllistä peliaikaa on irronnut 13 ottelussa kaikissa kilpailuissa.

– Liverpool käytti minuun rahaa ja heidän olisi pitänyt luottaa enemmän kykyihini. Minun olisi pitänyt pelata enemmän kuin pelasin. Sain mahdollisuuden muualla, joten se ei haittaa. Minulla on vielä kaksi vuotta sopimusta Liverpoolin kanssa jäljellä. Saapa nähdä, mitä tapahtuu, Markovic valitteli ESPN:lle.

Hullissa Markovic on parantanut otteitaan kevään edetessä. Serbi alkaa myös manageri Marco Silvan silmissä lunastaa potentiaaliaan.

– Hän on suuri kyky. Ihmiset ovat varmasti tyytyväisiä hänen esityksiinsä, mutta minä haluan enemmän. Hän on parantanut viime peleissä otteitaan ja tietää nyt ideamme. Hän kuitenkin tietääkin itsekin, että kehitettävää on edelleen, Silva lisäsi.