Meneillään olevan valioliigakierroksen päättää maanantai-iltana Watfordin kotiottelu Liverpoolia vastaan. Liverpool aikoo pysyä sinnikkäästi Manchesterin kaksikon edellä ja edetä ensi kauden Mestarien liigaan, mutta Watfordin keskikenttäpelaaja Tom Cleverley ei usko sen käyvän niin helposti.

Watford kohtaa loppukauden aikana lähes pelkästään kärkipään ryhmiä ja Cleverley muistuttaakin, että ”Herhiläisillä” on oma sanansa sanottavana Valioliigan kärkitaistelussa.

– Me vaikutamme suuresti liigan kärkipään tapahtumiin. Pelaamme viidellä viimeisellä kierroksella Cityä, Chelseaa, Liverpoolia ja Evertonia vastaan, Cleverley toteaa ESPN:lle.

– Se on meille iso haaste, mutta haluamme todella sijoittua kymmenen parhaan joukkoon. Siitä saa valtavasti virtaa, jos saa kolme odottamatonta pistettä huippuseuralta. Sitä tavoittelemme myös maanantai-iltana.

Cleverleyllä on taustaa sekä Evertonista että Manchester Unitedista, joten Liverpoolista saapuvien vierasfanien suosiossa hän ei välttämättä varsinaisesti ole.

– Chelsea ja Spurs on kärkikaksikko ja niiden lisäksi Manchesterin seurat päätyvät neljän parhaan joukkoon. Saatan katua sanojani maanantai-iltana, mutta toivottavasti voimme tehdä Unitedille palveluksen, United-akatemian kasvatti Cleverley uhoaa.

– Vicarage Road on vaikea paikka vieraille. Huomasin sen jo ensimmäisellä viikollani seurassa. Saan luultavasti osani Liverpoolin faneilta Everton- ja Manchester United -taustani takia.