Manchester Cityltä odotetaan isoja tekoja tulevan kesän siirtomarkkinoilla.

Yksi rahakkaimmista hankinnoista voi olla 20-vuotias nuorimies, joka on manageri Pep Guardiolalle entuudestaan hyvin tuttu.

The Times uutisoi, että City on vahvasti Bayern Münchenissä pelaavan Kingsley Comanin perässä. Joku voisi kysyä, onko siinä mitään järkeä, kun Bayern vasta viime viikolla osti Comanin pysyvästi Juventuksesta. On siinä.

Tarinan juju on nimittäin se, että kaksi vuotta lainalla saksalaisseurassa pelannut Coman on potentiaalinen nuorukainen. Timesin tietojen mukaan Bayern ei välttämättä ole erityisen kiinnostunut pitämään Comanista kiinni. Laitahyökkääjän osto-optio kuitenkin aktivoitiin, koska 21 miljoonaa euroa oli lupaavasta kaverista edullinen hinta. Ja tässä kohtaa City astuu mukaan kuvioon.

Timesin mukaan City ei missään vaiheessa neuvotellut Juventuksen kanssa, koska seurassa oltiin varmoja, että Bayern käyttää osto-optionsa. Comanin edustajien kanssa sen sijaan on juteltu. Tässä vaiheessa Cityssä uskotaan, että Bayern hankki Comanin vain myydäkseen hänet hyvällä voitolla eteenpäin.

Lehden tietojen mukaan City on jo tottunut ajatukseen, että seuran on lyötävä tiskiin 40-50 miljoonaa puntaa (47-59 miljoonaa euroa), jotta Coman Bayernista irtoaa.

Coman on tällä kaudella pelannut kaikki kilpailut mukaan lukien 24 ottelua. Hyökkäyksen kaikilla kaistoilla operoimaan pystyvällä Comanilla on ollut hieman vaikeuksia mahtua avaukseen Carlo Ancelottin alaisuudessa. Bundesliigassa nuorukainen on ollut Bayernin sisäisessä peliaikavertailussa vasta 17:s.