Valioliiga.comin keskiviikkoisen Facebook Liven illan asiantuntijavieras Sami Hyypiä laukoi Mestarien liigassa upean maalin Juventuksen ikonisen maalivahti Gianluigi Buffonin taakse.

Hyypiä onnistui maalinteossa Buffonia vastaan kaudella, jonka päätteeksi Liverpool nosti lopulta Mestarien liigan pyttyä.

– Muistan kun Mestarien liigan kaudella 2004-2005 meillä oli ensimmäinen (puolivälierä) peli Anfieldillä. Luis García tai oliko se Juven oma pelaaja, jatkoi kulmaa takatolpalle, jonne juoksin ja pääsin vasurilla tykittämään aikamoisen volleyn. Ei ollut Buffonilla mitään saumaa. Kai se on vähän siitä kehittynyt, Hyypiä vitsailee Sportti TV:n YouTube-kanavan videolla.

Buffon ja Juventus ovat parrasvaloissa keskiviikkona Mestarien liigan välierissä, kun joukkue kohtaa AS Monacon tämän kotipesässä. Hyypiä ei usko, että Buffon joutuu keskiviikkona nöyrtymään, ainakaan tappioon.

– Juventus voittaa molemmat kamppailut ja menee finaaliin. Mielestäni Juventus on finaalissakin suosikki.

Hyypiä jännittää keskiviikkona Bar & Bistro Kipinässä, miten hänen ennustuksensa käy.

– Kipinässä oli viimeksi hyvä tunnelma, kun olin siellä katsomassa Liverpoolin matsia. Toivottavasti saadaan taas hyvä fiilis, kun Monaco kohtaa Juventuksen Mestarien liigan välierässä.

Tästä ottelusta ja Mestarien liigasta laajemminkin Sami Hyypiä tarjoaa haastattelun alkaen noin kello 21.10. Tilaisuus järjestetään Bar & Bistro Kipinässä, ja haastattelua voi seurata suorana lähetyksenä Valioliiga.comin Facebook-sivulla.