Bayern Münchenissä leipänsä ansaitseva Mats Hummels ajautui keskusteluun Manchester Unitedin Twitter-vastaavien kanssa. Kunnia osui jälleen kerran Hummelsin entiselle seurakaverille Borussia Dortmundista, Henrikh Mkhitarjanille.

Hummelsin huomio kiinnittyi Mkhitarjanin dominanssiin jo maaliskuussa, kun armenialainen palkittiin helmikuun komeimmasta osumasta.

– Älä viitsi, tämä on varmaan kahdeksas kerta, kun voitat tämän. Nimetäänkö muita pelaajia edes ehdolle vai päätätkö vain itse, millä maalilla haluat voittaa sen, saksan maajoukkuetoppari kirjoitti 10.3. vastauksena Mkhitarjanille.

Mats Hummels

@matshummels
Come on, it's like the 8th time you win this. Do they even nominate other players or do you just decide which goal you want to win with?

Henrikh Mkhitaryan

@HenrikhMkh
G⚽️AL of the Month! Thank U🙏

Ei Mkhitarjanin helmikuinen voitto sentään kahdeksas ollut, vaan ”ainoastaan” kolmas. Ja torstaina seurasi neljäs, kun United valitsi jälleen kerran Mkhitarjanin tekemän osuman joukkueen kuukauden maaliksi. Neljännen kerran viiden kuukauden sisällä.

Unitedin Twitter-osastolla Hummelsin sanat muistettiin, sillä nyt seurasta lähetettiin saksalaiselle viesti ”Tämähän alkaa vaikuttaa oudolta”.

Manchester United

@ManUtd
.@MatsHummels Well this is awkward 😬

Manchester United

@ManUtd
December, January, February and now April - four out of the last five Goal of the Month awards for @HenrikhMkh! 🏆🏆🏆🏆

Mkhitarjan sai alkukauden aikana vain vähän luottamusta manageri José Mourinholta, mutta on päässyt kauden edetessä vauhtiin, erityisesti Eurooppa-liigassa. Kaikkiaan 35 ottelussa on syntynyt 10 maalia, joista todistetusti monet ovat olleet erityisen komeita. Ne poikivatkin armenialaiselle kuukauden maali -valinnan joulukuussa, tammikuussa, helmikuussa ja huhtikuussa. Tekeekö Mkhitarjan rumia maaleja lainkaan?

Huhtikuinen valinta oli Mkhitarjanin maali Sunderlandin verkkoon Unitedin 3-0 -voitossa.