Evertonin laitapuolustaja Séamus Coleman on solminut jatkosopimuksen seuran kanssa aina vuoteen 2022 asti. Irlantilaispuolustaja loukkaantui marraskuun maaottelussa Walesia vastaan todella vakavasti. Pelaajan jalka meni poikki ja hänen ei odoteta pelaavan enää tämän kalenterivuoden puolella.

– Olen erittäin onnellinen, että sain allekirjoitettua tämän. Olen ollut täällä pitkään ja kyseessä on seura, joka merkitsee minulle erittäin paljon.

Coleman on ollut yksi Evertonin tärkeimmistä pelaajista, joten sen seurauksena jatkosopimuksen tarjoamista ei voi pitää yllätyksenä. Moni silti epäili, että loukkaantuminen saattaisi vaikuttaa asiaan. Toisin kuitenkin kävi ja tätä on pidettyä erittäin hienona eleenä liverpoolilaisseuralta.

– Kaikki oli sovittuna ja minun piti kirjoittaa uusi sopimus maajoukkuetauon jälkeen. Valitettavasti loukkaannuin, mutta joukkeen puheenjohtaja laittoi minulle illalla viestiä, ”Älä huolehdi. Kun tulet takaisin, niin sopimus on odottamassa sinua”, Coleman kertoi Evertonin verkkosivuilla.