Diego Costan siirtymistä Kiinaan on pidetty jo lähes varmana. Nyt kiinalaisseura Tianjin Quanjian kuitenkin kiistää sopimuksen.

Espanjalaislähteet kertoivat hiljattain, että Costa siirtyisi tulevana kesänä Tianjiniin jopa 90 miljoonan euron kaupassa. Seuran omistaja, miljardööri Shu Yuhui löi vettä myllyyn sanomalla, että hänen seuransa on sopinut siirroista kahden tai kolmen ison nimen kanssa.

Costan siirron vahvistuminen saa kuitenkin ainakin tässä vaiheessa odottaa. Tianjin julkaisi tiedotteen, jossa se kiisti sopimuksen.

– Laajalti on levinnyt huhuja, joiden mukaan Chelsean Diego Costa siirtyy Tianjin Quanjianiin. Seuramme haluaa tehdä selväksi, että tässä vaiheessa emme ole olleet Diego Costaan yhteydessä siirron suhteen, tiedotteessa sanottiin.

Tiedotteesta huolimatta espanjalaislähteistä levinnyt uutinen ei välttämättä suinkaan ole virheellistä tietoa. On hyvin mahdollista, että siirto vahvistetaan vasta kauden päätteeksi.

28-vuotias Costa on pelannut Chelseassa kesästä 2014 lähtien. Tällä kaudella hyökkääjä on viimeistellyt 38 ottelussa tehot 20+7, kun kaikki kilpailut otetaan huomioon.