Stoken hyökkääjä Saido Berahino, 23, tekee joka päivä lisäharjoitteita päästäkseen takaisin huippukuntoon, kertoo Stoke Sentinel -lehti.

West Bromwichissa sivuraiteelle joutunut Berahino sai toisessa seurassa mahdollisuuden ja haluaa nyt kiittää siitä tekemällä maaleja.

– 5,5 kiloa? Minulta on lähtenyt enemmän! Noin kuusi kiloa, kuusi tai seitsemän. Minulla paino vaihtelee helposti, minun kropallani se laskee pelatessani ja nousee silloin kun en pelaa, hän toteaa.

– Minun on syytettävä perhettäni geeneistä, jotka he minulle antoivat! Kyse ei ole roskaruoasta, vaan jos en harjoittele, niin painoni nousee. Juuri niin tapahtui West Bromissa.

Nyt Berahino sanoo taas nauttivansa pelaamisesta. Hän haluaa päättää kauden vahvasti ja onnistua vihdoin maalinteossa.

– Se ei huolestuta minua. Se huolestuttaisi, jos en saisi tilanteita – mutta saan tilanteita. Jokainen kärkipelaaja käy läpi tällaisia vaiheita. Minun on vain pysyttävä vahvana ja hankkiuduttava hyviin paikkoihin kentällä, englantilainen pohtii.

– Ollessani täällä Mark Hughes on osoittanut uskovansa minuun, ja teen kaikkeni maksaakseni sen takaisin – ja etenkin faneille, jotka ovat olleet takanani jokaisessa pelissä. Oloni on koko ajan vahvempi, ja minun on jatkettava työntekoa.

– Harjoitusten jälkeen minulla on tapana jäädä kentälle muutenkin harjoittelemaan viimeistelyä. Mielestäni minä ja Ramadan (Sobhi) olemme aina viimeisiä, jotka palaavat.