Bournemouthin manageri Eddie Howe kehuu vuolaasti 30-vuotiasta Charlie Danielsia, joka pelannee viikonloppuna 200. ottelunsa seuran paidassa.

Cherries osti laitapuolustaja Danielsin 175 000 punnalla Leyton Orientista tammikuussa 2012. Tältä on jäänyt kolmen viime kauden aikana vain yhdeksän peliä väliin.

– Mielestäni hän on antanut aivan massiivisen panoksen. Pidin todella Charliesta, kun palasimme takaisin ja aloimme tehdä töitä joukkueen kanssa – hän erottui minulle yhtenä teknisesti parhaista pelaajista, Howe sanoo Daily Echolle.

– Hän on yksi parhaista harjoittelijoista, joita meillä on. En ole koskaan nähnyt hänellä huonoa päivää mentaliteetin, valmistautumisen ja harjoituksissa toimimisen osalta. Hän haluaa aina tehdä parhaansa, ja pidän sitä avainsyynä hänen nousuunsa siihen, mitä hän nyt on – mielestäni yksi Valioliigan parhaista vasemmista laitapuolustajista, hän jatkaa.

Hän on hypännyt monta sarjatasoa ylöspäin ja saanut sen näyttämään varsin helpolta, mutta se ei tee oikeutta työlle, jota hän on tehnyt kulissien takana.

– Hän on hypännyt monta sarjatasoa ylöspäin ja saanut sen näyttämään varsin helpolta, mutta se ei tee oikeutta työlle, jota hän on tehnyt kulissien takana. Hän suhtautuu työhönsä erittäin vakavasti ja on hyvin pitkälle jalkapalloihminen. Hän rakastaa jalkapalloa ja välittää pelaamisesta. Hän on todella tasapainoinen eikä mene asioiden edelle.

Daniels on tehnyt tällä kaudella neljä maalia ja on seuran syöttötilaston kärjessä kahdeksalla maaliin johtaneella syötöllään.

– Saapuessani tänne seura halusi kunnianhimoisesti Mestaruussarjaan. Minulle Ykkösliigassa, Mestaruussarjassa oli asia, jota olin aina halunnut. Halusin testata tasoni parhaista pelaajia vastaan, ja minusta tuntui siltä, että tarvitsin vain mahdollisuuden seurassa. Lee Bradbury hankki minut, ja olen siitä erittäin kiitollinen hänelle, pelaaja pohtii.