Ranskan maajoukkueen oikea laitapuolustaja Sebastien Corchia myönsi, että valioliigajoukkueet ovat osoittaneet kiinnostustaan häntä kohtaan. 26-vuotias Lillen puolustaja on pelannut tällä kaudella Ligue 1:ssä enemmän minuutteja, kuin kukaan muu kenttäpelaaja. Hänellä on vielä vuosi sopimustaan jäljellä nykyisen seuransa kanssa, mutta pelaajan odotetaan vaihtavan joukkuetta tulevana kesänä. Muun muassa Arsenalin on huhuttu olevan pelaajan perässä.

– En mainitse joukkueiden nimiä, mutta kyllä. Olen kuullut agentiltani, että englantilaisseurat ovat olleet kiinostuneita minusta.

– Valioliiga on ehdottomasti mielenkiintoinen sarja korkealla tasolla, mutta niin on myös Espanjan, Italian ja Saksan pääsarjat. Myös meidän oma Ligue 1 kuuluu samaan kategoriaan, Corchia kertoi Goalille.

Corchia uskoo, että hän pystyisi pysymään tämän kauden tasollaan myös Englannissa.

– Monet ranskalaispelaajat ovat pärjänneet hienosti Englannissa. Ligue 1 on erittäin fyysinen sarja, joten ei ole vaikea omaksua Valioliigan pelityyliä.

– Minulla on vielä vuosi sopimusta jäljellä ja neuvottelut ovat käynnissä Lillen kanssa, mutta en tiedä miten ne päättyvät. Ehkä seura tahtoo myydä minut nyt.