22-vuotias suomalaispuolustaja Daniel O’Shaughnessy pelasi Cheltenham FC:n riveissä varsin ehjän kauden, joka olisi kuitenkin voinut päättyä paremminkin. Cheltenham hävisi lauantaina sarjansa päätöskierroksella Portsmouthille maalein 1-6, ja voittajien ensimmäinen maali merkittiin suomalaisen omaksi maaliksi.

O’Shaughnessyn epäonninen hetki koitti 13. peliminuutilla, kun hän yritti katkaista vasemmalta tullutta keskitystä, mutta liukuikin pallon omaan maaliin. Perinteikäs Portsmouth osoittautui kuitenkin selvästi paremmaksi, eikä ihmekään, sillä Portsmouth voitti League Twon ja nousi sarjavoittajana Ykkösliigaan. Cheltenhamin sijoitukseksi tuli 21:s, ja se säilytti paikkansa Englannin neljännellä sarjaportaalla Kakkosliigassa verrattain täpärästi.

O’Shaughnessy pelasi kauden aikana kaikkiaan 36 ottelua, joista 27 oli sarjapelejä ja yhdeksän erilaisia cup-otteluita. Maalinteossa suomalainen onnistui kaikkiaan neljä kertaa – kun omaa maalia ei oteta lukuun – ja maalisyöttöjä hän tarjoili kaksi.

Nuori toppari kuului Cheltenhamin luottopelaajiin etenkin syyskauden ja sydäntalven aikana. Kevään edetessä vastuu hieman väheni, ja maalis- huhtikuussa O’Shaughnessya kiusasivat pelaamisen estäneet jalkavaivat. Miehen edellisestä ottelusta ennen Portsmouth-peliä olikin kulunut melkein kaksi kuukautta.

O’Shaughnessy on pelannut Pikkuhuuhkajissa 15 ottelua ja A-maajoukkueessakin kahdesti. Hänen sopimuksensa Cheltenhamin kanssa päättyi tiettävästi tähän kauteen.