Arsenal hankki viime kesänä reilun 20 miljoonan euron siirtokorvauksella hyökkäyksensä vahvistukseksi espanjalaisen Lucas Pérezin. Pérez oli tykittänyt edelliskaudella Deportivo La Coruñalle 17 liigamaalia, joten odotukset olivat ymmärrettävästi korkealla.

Kausi on kuitenkin ollut pettymys, eikä vähiten miehelle itselleen. Pérez on saanut peliaikaa vain 11 valioliigaottelussa (avauksessa kaksi kertaa), joissa maaleja on syntynyt yksi. Mestarien liigassa luottamus oli vieläkin vähäisempää. 28-vuotias espanjalainen myönsi La Voz de Galician haastattelussa, että olisi toivonut saavansa manageri Arsène Wengeriltä suuremman roolin.

– Kausi on ollut hankala, koska omasta mielestäni olisin ansainnut enemmän peliaikaa. En ehkä ole pelannut yhtä hyvin kuin muut, mutta jos olisin saanut enemmän minuutteja, olisin tehnyt myös enemmän maaleja ja antanut enemmän maalisyöttöjä, Pérez vakuuttaa.

Pérez antaa haastattelussa ymmärtää olevansa valmis palaamaan Deportivoon, jos Arsenalissa ei ole muutosta luvassa.

– Haluaisin osoittaa, että olen riittävän hyvä hankkimaan voittoja Arsenalille. Mutta jos he päättävät myydä minut, voin aina palata takaisin Deportivoon. Tiedän, että on olemassa seuroja, jotka haluavat hankkia minut ja tavoitteeni on pelata Mestarien liigassa. Kesällä kuitenkin näemme, onko Depor myös yksi vaihtoehto.

BBC kertoo Arsène Wengerin pahoitelleen omalta osaltaan Pérezin kovaa kohtaloa.

– Pérez on huippuhyökkääjä. En voinut antaa hänelle hänen haluamiaan ja ansaitsemiaan otteluita ja olen pahoillani hänen puolestaan. Haluaisin pitää hänet, jos jatkan managerina, mutta meidän pitää katsoa yhdessä, onko hänellä realistisia mahdollisuuksia saada peliaikaa, Wenger totesi.