Ranskalainen Telefoot uutisoi, että Arsenal on valmis tekemään kaikkensa, että AS Monacon Leonardo Jardim tulisi olemaan Arsène Wengerin seuraaja.

Vielä ei tiedetä päättyykö kesästä 1996 asti lontoolaisseuraa valmentaneen ranskalaisen ura joukkueessa tulevana kuluvan kauden päätteeksi vai joskus seuraavan kahden kauden aikana, mutta lähteen mukaan lähdön koittaessa Jardim tulee tilalle.

Molempia valmentajia yhdistää tausta Monacossa. Wenger toimi seurassa kahdeksan vuotta 80- ja 90-luvulla. Jardim on puolestaan valmentanut seuraa kohta kolmen vuoden ajan. Monaco on tällä hetkellä yhden voiton päässä Ranskan mestaruudesta ja se on myös selvittänyt tiensä Mestarien liigan neljän parhaan joukkoon. He ovat ihastuttaneet jalkapallomaailmaa hyökkäysvoittoisella jalkapallollaan. Maaleja on Ligue 1:ssä syntynyt 98. Vain FC Barcelonalla on suurempi maalimäärä Euroopan top 5 -sarjoissa.

Portugalilaisella Jardimilla on sopimusta nykyisen seuransa kanssa vielä vuoteen 2019, mutta jos Arsenal päätyy vaihtamaan valmentajaa jo tulevana kesänä, ovat he valmiita maksamaan valmentajasta siirtokorvauksen.