Manchester City tulee ensi kesällä vahvistamaan laitapuolustustaan. Sen uskotaan hankkiutuvaan eroon muun muassa Pablo Zabaletasta ja Gaël Clichystä. Tilalle on huhuttu useita huippupelaajia, joista yksi on Juventuksen Alex Sandro. Entinen Espanjan maajoukkuepalaaja ja nykyinen Manchester Cityn urheilutoimenjohtaja Txiki Begiristain oli tiistaina Torinossa. Goal kertoo hänen olleen tarkkailemassa juurikin 26-vuotiasta Sandroa.

Erinomaista kautta pelaavalla brasilialaisella on sopimustaan torinolaisseuran kanssa vielä vuoteen 2020 asti, joten hänen hintalapun kerrotaan olevan jopa 50 miljoonaa euroa.

Manchester Cityn valmentaja Pep Guardiola kertoi ennen aloittamistaan nykyisessä seurassaan, että haluaa ostaa useita uusia laitapuolustajia joukkueeseen. Loppujen lopuksi hän ei hankkinut ensimmäistäkään pelipaikan pelaajaa ensimmäisen kautensa aikana. Nyt hän tuskin toistaa virhettään.