Juan Cuadrado siirtyi viime kesänä peräti kolmen vuoden lainasopimuksella Juventukseen. Italialaisseuran uskotaan maksavan Chelsealle noin viisi miljoonaa euroa jokaisesta kaudesta, mutta mukana on myös pykäliä, jotka voivat nostaa summan jopa kaksinkertaiseksi.

28-vuotias kolumbialainen siirtyi Chelseaan Fiorentinasta talvella 2015, mutta ei onnistunut vakiinnuttamaan asemaansa joukkueessa. Pelaaja lainattiin jo puolen vuoden jälkeen takaisin Serie A:han. Ensimmäinen kerta oli vain yhden kauden mittainen, mutta jälkimmäinen oli lainasopimukseksi poikkeuksellisen pitkät kolme kautta. Tuohon sopimukseen sisältyy useita Juventuksen menestymiseen liittyviä pykäliä.

Italian pääsarjaa seitsemällä pisteellä johtava Juve tulee voittamaan maansa sarjan erittäin suurella todennäköisyydellä. Tämän uskotaan tuovan Chelsealle jo hyvän lisäsumman, mutta Mestarien liigan voittaminen toisi vielä huomattavasti suuremman bonuksen. Goal.com ei uutisoinut tarkkaa summaa, mutta kertoi, että puhutaan miljoonista euroista.

Juventus varmisti tiistaina paikkansa kesäkuun alussa pelattavaan Mestarien liigan finaaliin.