Bournemouthin keskikenttäpelaajan Harry Arterin ja maalivahdin Artur Borucin riita herätti huomiota Valioliigan viime viikonlopun kotiottelussa Stokea vastaan.

Kaksikko kävi erittäin kiivasta sananvaihtoa toisella puoliajalla kamppailussa, joka päättyi 2–2-tasatulokseen. Manageri Eddie Howe ei vaikuta olevan välikohtauksesta moksiskaan.

– Haluan nähdä sellaista intohimoa, tarmoa ja motivaatiota voiton eteen. Mielestäni jos sitä konfliktia ei ole, silloin ei ole mitään, Howe kommentoi.

– On erittäin vaikuttavaa, kun joukkueessa on johtajia, jotka ovat valmiita puolustamaan nurkkaansa. Ideaalitapauksessa en haluaisi sen tapahtuvan yleisön silmien edessä, jolloin kaikki näkevät sen, vaan mieluummin se tapahtuisi suljettujen ovien takana, hän jatkaa.

Haluan nähdä sellaista intohimoa, tarmoa ja motivaatiota voiton eteen. Mielestäni jos sitä konfliktia ei ole, silloin ei ole mitään.

– Mutta joskus asia on tärkeä ja se tapahtuu pelin aikana. Minä itse keskustelin monta kertaa joukkuekavereideni kanssa, kun meistä tuntui siltä, että jotakin piti sanoa. Mielestäni se osoittaa, että olemme erittäin motivoituneita menestymään.

Arter vähättelee tapahtunutta, ja hänen mielestään kyse oli ainoastaan ottelun voittamisesta.

– Se johtui intohimostamme jalkapalloa kohtaan. Pelin jälkeen nauroimme vähän yhdessä pukuhuoneessa, mutta emme luultavasti tee sitä enää uudestaan!

– Hän (Boruc) sanoi minulle mielipiteensä, ja – käsi sydämellä – en sillä hetkellä kuullut hänen sanojaan. Siksi kysyin ”Mitä sinä oikein sanoit?!” Hän näytti aggressiivisemmalta kuin itse asiassa oli. Hän vain sanoi minulle mitä ajatteli – äänekkäästi!

Lähde: Bournemouth Echo