Everton tiedotti seuran virallisilla verkkosivuilla, että Kevin Mirallas on allekirjoittanut jatkosopimuksen joukkueen kanssa. Uusi sopimus pitää pelaajan liverpoolilaisseurassa kesäkuuhun 2020 asti.

29-vuotias belgialainen on tehnyt tällä kaudella neljä osumaa ja antanut kuusi maaliin johtanutta syöttöä pelaamassaan 35 ottelussa.

– Olen todella onnellinen täällä. Tämä on paras mahdollinen seura minulle.

– Olen ollut täällä nyt viisi vuotta ja minulle olisi todella tärkeää voittaa pokaali täällä. Olen sanonut ennenkin, että unelmani on voittaa vähintään yksi pokaali Evertonin kanssa ja uskon, että olemme menossa oikeaan suuntaan, Mirallas kertoi.

Everton on varmistanut jo sijoittuvansa tämän kauden Valioliigassa sijalle seitsemän. Tämä tietää, että ensi kaudella seura pelaa Eurooppa-liigaa, mutta Mirallas toivoo vielä suurempia asioita.

– Meillä on mahtava valmentaja, mahtava joukkue ja mahtavat kannattajat. Tämä on seuralle erittäin mielenkiintoista aikaa. Toivon, että saamme hankittua laadukkaita pelaajia ja taistelisimme ensi kaudella paikasta Mestarien liigaan.