Valioliigaan ollaan saamassa ensi kaudeksi mielenkiintoinen nimi Espanjan La Ligasta.

The Independent -lehti uutisoi, että Everton olisi voittamassa kilpajuoksun Málagan Sandro Ramírezista. Kyse on yhdestä kuluvan La Liga -kauden kuumimmasta hyökkääjästä.

21-vuotias hyökkääjä on iskenyt tällä sesongilla Málagalle 14 sarjamaalia ja tarjoillut syötön kolmeen osumaan. La Ligan maalipörssissä Sandro on tässä vaiheessa sijalla kahdeksan. Hän on tehnyt esimerkiksi yhden maalin enemmän kuin Barcelonan Neymar. Ja hintalaput miehillä ovat vähän erilaiset.

Sandro siirtyi Barcelonasta Málagaan viime kesänä. Sopimukseen kirjattiin hyvin matala, vain kuuden miljoonan euron suuruinen, ulosostopykälä. Se yhdistettynä maalitahtiin, niin ei ole ihme, että Sandron ovella on riittänyt vierailijoita.

Independentin mukaan Evertonin lisäksi nuorukaisesta ovat olleet kiinnostuneita Tottenham, Sevilla ja Newcastle. Tiettävästi tiukinta kilpailua Everton on joutunut käymään Sevillaa vastaan. Andalusialaisseura pystyy tarjoamaan Mestarien liiga -pelejä ensi kaudella, toisin kuin Everton. Liverpoolilaisseura on lehden tietojen mukaan tarjonnut puolestaan tuhtia sopimusta ja mahdollisuutta nousta Romelu Lukakun seuraajaksi. Ilmeisesti Sandrolle on myös lupailtu, että Evertonia vahvistetaan selvästi tulevana kesänä. Kaikki nuo tekijät ovat saaneet Sandron pään kääntymään.

Viime viikonloppuna Everton-luotsi Ronald Koeman oli La Rosaledalla seuraamassa Sandron otteita. Jo aiemmin Evertonin kykyjenetsintäverkosto oli tarjonnut Koemanille ylistäviä lausuntoja hyökkääjästä.