BBC:n asiantuntija Steve Claridge myöntää olleensa väärässä, kun hän lyttäsi Swansean manageriksi pestatun Paul Clementin tammikuussa. Claridgen mukaan Clement oli onnekas saadessaan työpaikan Valioliigasta.

– Olin väärässä, kun sanoin mitä sanoin. Olen todella tyytyväinen siitä, että Swansea säilyi sarjassa. Yleisen uskomuksen vastaisesti se on seura, josta pidän erittäin paljon, Claridge kirjoittaa Twitterissä.

Vielä alkuvuodesta entisellä Leicesterin hyökkääjällä oli aivan toinen ääni kellossa, kun hän muistutti Clementin ajasta Derbyn peräsimessä.

– Heillä ei ollut minkäänlaista rakennetta, heillä ei ollut suuntaa, heillä ei ollut pelitapaa, Claridge kommentoi tuolloin BBC 5 Liven haastattelussa.

Steve Claridge

@SteveClaridge
Was wrong to say what I said and really pleased that Swansea stayed up, contrary to popular belief it's a club I very much like!

– Hän on ollut Mestaruussarjassa Derbyn kanssa, ja hänen aikansa siellä oli täysi farssi. Hän on onnekas saadessaan nyt tuon työpaikan (Swanseassa). Hänellä oli hyvät pelaajat sille tasolle, mutta hän ei saanut heitä pelaamaan, joten en tiedä, mitä Swanseassa tapahtuu – se oli malliseura.

Swansean seitsemäs peräkkäinen kausi Valioliigassa varmistui, kun joukkue kaatoi Sunderlandin 2–0 ja Crystal Palace nuiji Hullin 4–0.

Entinen Real Madridin ja Bayern Münchenin apulaisvalmentaja Clement valittiin Swansean manageriksi, kun Bob Bradley sai potkut. Swansea oli neljä pistettä putoamisviivan alapuolella ja matkalla sarjaporrasta alemmas, mutta erinomaisesti tehtävässään onnistunut Clement sai kurssin kääntymään.

Lähde: Wales Online