Saksan maajoukkueen päävalmentaja Joachim Löw on nimennyt joukkueensa kesän Confederations Cupiin. Turnaus pelataan Venäjällä 17.6.-2.7.

Löw oli ilmoittanut jo hyvissä ajoin, että puolustava maailmanmestari aikoo antaa lepoaikaa joillekin kokeneille avainmiehilleen ja testata turnauksessa uusia pelaajia. Turnaus on Saksalle jo kolmas neljään vuoteen ja etusijalla on luonnollisesti ensi vuoden MM-turnaus.

Niinpä Saksan pelaajaryhmästä ovat sivussa muun muassa maalivahti Manuel Neuer, puolustajat Mats Hummels ja Jerome Boateng, keskikenttäpelaajat Mesut Özil, Toni Kroos ja Marco Reus sekä hyökkääjä Thomas Müller.

Kokeneen kaartin sijasta matkaan lähtee seitsemän maajoukkueen ensikertalaista. Ensikertalaiset on merkitty tähdellä alla olevaan pelaajaluetteloon.

Valioliigapelaajia Saksan joukkueessa on kolme: Arsenalin Shkodran Mustafi, Liverpoolin Emre Can sekä Manchester Cityn Leroy Sané.

Saksa kohtaa alkulohkossaan Australian, Chilen ja Kamerunin.

Saksan joukkue:

Maalivahdit: Bernd Leno (Bayer Leverkusen), Marc-Andre ter Stegen (Barcelona), Kevin Trapp* (PSG)

Puolustajat: Matthias Ginter (Borussia Dortmund), Jonas Hector (Köln), Benjamin Henrichs (Bayer Leverkusen), Joshua Kimmich (Bayern München), Niklas Süle (Hoffenheim), Marvin Plattenhardt* (Hertha Berlin), Skhodran Mustafi (Arsenal), Antonio Rüdiger (AS Roma)

Keskikenttä/Hyökkääjät: Julian Brandt (Bayer Leverkusen), Emre Can (Liverpool), Kerem Demirbay* (Hoffenheim), Diego Demme* (RB Leipzig), Julian Draxler (PSG), Leon Goretzka (Schalke), Sebastian Rudy (Hoffenheim), Leroy Sane (Man City), Lars Stindl* (Borussia Mönchengladbach), Sandro Wagner* (Hoffenheim), Timo Werner (RB Leipzig), Amin Younes* (Ajax)