Tottenham hyvästeli viime viikolla 118-vuotiaan kotistadioninsa ottelussa, jossa se kukisti Manchester Unitedin 2-1. Tulikuuma Harry Kane sai kunnian vastata stadionin viimeisestä Tottenhamin maalista (Wayne Rooney teki sen ihan viimeisen), mutta myös Dele Alli teki jotain historiallista.

White Hart Lane avattiin vuonna 1899, ja jäähyväisottelussa paikalla oli eräs kannattaja, jolla oli ollut kausikortti stadionille jo vuodesta 1929 lähtien. Siis 88 kauden ajan!

96-vuotias Ken Stanley on omistanut Tottenhamin kausikortin 92 % elämästään. Stanley on nähnyt omalta paikaltaan jokaisen Spursin nousun ja laskun. Kiitokseksi uskollisuudestaan Stanley sai Allin ”Lanen” viimeisessä pelissä käyttämät nappikset.

Play Squawka Selector for Free

@Squawka_Live
Dele Alli gave the boots he wore for the final game at White Hart Lane to a Spurs fan who has had a season ticket for 88 years! 👊

Tarina ei kerro, muuttaako Stanley Tottenhamin mukana myös ensi kaudeksi Wembleylle ja sen jälkeen uudelle kotistadionille. White Hart Lanesta miehellä on varmasti kuitenkin yksi sun toinenkin tarina kerrottavanaan.