Manchester Unitedin alavireisen valioliigakauden valopilkkuja on ollut ehdottomasti hienon kauden pelannut maalivahti David De Gea. Espanjalaisen koko ajan koheneva maalivahtipeli on johtanut siihen, että jo pitkään on huhuttu Real Madridin tavoittelevan miestä tosissaan riveihinsä.

United-manageri José Mourinho vakuuttaa kuitenkin, ettei hän halua 26-vuotiaasta De Geasta luopua.

– David on maailman huippua ja totta kai me haluamme pitää seurassa maailman huipun, Mourinho totesi keskiviikkona The Timesin mukaan.

Unitedilla on riveissään kaksi laadukasta veräjänvartijaa, sillä keskiviikkona argentiinalainen Sergio Romero piti jälleen nollan Southamptonia vastaan. Romero ei ole hävinnyt kauden aikana otteluakaan ja on ollut tärkeä pelaaja matkalla kohti Eurooppa-liigan loppuottelua.

Romero on kantanut europeleissä Unitedin torjuntavastuuta ja saanee pelata myös keskiviikkoisen finaalin Ajaxia vastaan. Valioliigan päätöskierroksella Crystal Palacea vastaan tolppien väliin puolestaan astelee 20-vuotias kolmosvahti Joel Pereira.

– Toivon voivani peluuttaa Joelia Crystal Palacea vastaan ja Sergiota finaalissa. Toivottavasti nämä kaksi vahtia säästyvät ongelmilta, Mourinho sanoi.