Bournemouthia pidetään yhtenä todennäköisimmistä vaihtoehdoista Chelsea-ikoni John Terryn, 36, uudeksi seuraksi, jos tämä päättää jatkaa komeaa uraansa.

Huippukauden Bournemouthin takalinjoilla pelannut Steve Cook varoittaa, että entisen Englannin maajoukkuekipparin on kuitenkin taisteltava peliajasta, jos hän seuraan päätyy. Terry ilmoitti hiljattain, että tämä kausi jää joka tapauksessa hänen viimeisekseen Stamford Bridgellä.

– Jos John Terry tulee, se on mahtavaa, koska hänellä on niin paljon kokemusta. Se olisi fantastista, koska vuosia sitten en olisi koskaan ajatellut pelaavani hänen kaltaisensa pelaajan kanssa, Cook toteaa Daily Echon haastattelussa.

– Tietysti siirrot ovat asia, josta manageri puhuu. Me olemme vain onnellisia ollessamme tässä joukkueessa. Kuka tahansa tänne saapuukaan, joutuu taistelemaan paikastaan, koska kukaan ei pidä penkillä istumisesta.

Cook luonnehtii Terryä yhdeksi kaikkien aikojen parhaista englantilaistoppareista.

– Olen katsonut hänen pelaamistaan lapsuudesta lähtien, ja hän on ollut silmiinpistävä. Luonnollisesti hänen tulonsa olisi mahtava asia, koska tuollaiselta pelaajalta oppii aina, hän pohtii.

Kuka tahansa tänne saapuukaan, joutuu taistelemaan paikastaan, koska kukaan ei pidä penkillä istumisesta.

– Hän on pelaaja, jota olen kunnioittanut. Hän on oikeajalkainen pelaaja, joka pelaa vasemmalla puolella. Hänen kaltaisiaan pelaajia on seurattava, koska hän lukeutuu parhaiden joukkoon. Mielestäni hän on ollut todellinen inspiraatio nuorille englantilaisille toppareille ja hän on sitä edelleen.

Cook muistuttaa, että Bournemouthin joukkueen pelaajarunko on pelannut yhdessä jo pitkään.

– Pelaajia on tullut ja mennyt vuosien ajan, ja kunnia siitä pojille, koska olemme vastanneet haasteeseen joka vuosi. Kuka tahansa hankitaankaan, vahvistaa tätä joukkuetta, mutta viime lauantaina pelannut puolustuslinja pelasi kokonaisuudessaan Ykkösliigassa, ja toivottavasti se jatkuu.