Entisen Arsenal-pelaajan Ian Wrightin mielestä miljardööri Alisher Usmanovin rahavarat voisivat olla tarvittava tekijä seuran nousulle seuraavalle tasolle. Uzbekistanissa syntynyt venäläispohatta on tehnyt miljardin punnan tarjouksen ostaakseen Tykkimiehet kokonaan itselleen.

Arsenalin suurin osaomistaja Stan Kroenke ei ole toistaiseksi osoittanut kiinnostusta tarjousta kohtaan. Wright kritisoi yhdysvaltalaisen omistamia seuroja voimakkaasti keskinkertaisuudesta. Englantilaisen mielestä lontoolaisseura tarvitsisi miljardöörin, kuten Chelsean Roman Abramovich.

– Usmanov on tehnyt tarjouksen ja se on hyvä asia. Jos katsot Kroenken seuroja, ne tekevät kaikki samaa. Ne ovat keskinkertaisia, yleisömäärät ovat vähäisiä, eivätkä ne joukkueet saavuta koskaan mitään. Tarvitsemme Abramovichin kaltaisen omistajan, joka haluaa voittaa. Vaihtaisin Arsenalin 10 viimeistä vuotta koska vain Chelsean kanssa, Wright suomi Kroenkea BBC:n haastattelussa.

Arsenal päättää kautensa huomenna kotiottelulla Evertonia vastaan. Tykkimiesten selviäminen Mestarien liigaan riippuu Manchester Cityn ja Liverpoolin tuloksista.